Russell Hobbs 28010-56

Localizare:
Traseu sugerat:  
 

Russell Hobbs Rasnita pentru sare si piper 28010-56, Iluminare, Nivel rasnire ajustabil, Negru (28010-56)

Livrare oriunde in tara-Transport gratuit peste 500 lei!

150,99 RON
Detalii de livrare la magazin
spre magazin »
vexio.ro
 

Russell Hobbs Rasnite electrice pentru sare si piper Russell Hobbs Black 28010-56, Iluminare, Nivel rasnire ajustabil, Negru (28010-56)

156,10 RON
Detalii de livrare la magazin
spre magazin »
forit.ro
 

Russel Hobbs Russell Hobbs 28010-56 Rasnita piper Black Salt & pepper

157,00 RON
Livrare: max 1 sapt.
spre magazin »
leumart.ro

Alte oferte pentru produsul

 

Russell Hobbs Set rasnite electrice pentru sare si piper Russell Hobbs 28010-56, Iluminare, Nivel rasnire ajustabil (Negru) (28010-56)

170,99 RON
Detalii de livrare la magazin
spre magazin »
evomag.ro
 

Russell hobbs Rasnite electrice pentru sare si piper Russell Hobbs Black 28010-56, Iluminare, Nivel rasnire ajustabil, Negru (28010-56)

195,15 RON
+ 25,00 RON costul livrarii
Livrare: max 3 zile
spre magazin »
dwyn.ro

Evoluţie preţ

Puteti obtine informatii privind evolutia pretului
 
preţ minim
 
preţ mediu

Alerta pret

Serviciul Alerta pret va anunta daca pretul produsului ales scade sub suma precizata.
Pretul minim actual al produsului: 150,99 RON

Descrierea produsului
Combina stilul contemporan cu usurinta in utilizare, cu ajutorul rasnitelor pentru sare si piper Black. Venind intr-un finisaj negru din otel inoxidabil, aceste rasnite vor face o declaratie de stil oriunde casa ta - atat in bucatarie, cat si la masa de servit. Rasnind automat si presarand condimentele tale prin apasarea unui singur buton, acestea vor adauga cu usurinta aroma in fiecare preparat gatit de tine. Multumita rasnitei ajustabile complet, poti alege intre o rasnire fina sau una grosiera.    Sistem de rasnire ceramic operat printr-un singur buton  Multumita sistemului de rasnire ceramic operat printr-un singur buton poti condimenta cu usurinta fiecare preparat pe care il gatesti. Prin apasarea unui singur buton, sarea, piperul, ierburile sau condimentele vor fi rasnite automat si presarate pentru felul tau de mancare.    Ajustabile complet pentru rasnire fina sau grosiera  Multumita rasnitelor complet ajustabile, care iti permit sa alegi intre o rasnire fina sau grosiera, poti obtine maximul atunci cand dai gust mancarii. Alege o rasnire mai fina a sarii si a piperului pentru a adauga o aroma subtila preparatelor tale sau alege o rasnire grosiera pentru a adauga ultimele retusuri salatei tale.    Corp si baza din otel inoxidabil negru  Rasnitele pentru sare si piper au fost concepute avand in minte stilul contemporan. Avand un finisaj din otel inoxidabil si fiind vopsite intr-un negru elegant, acest design modern va completa orice bucatarie.   
  • Sistem de rasnire ceramic operat printr-un singur buton
  • Ajustabile complet pentru rasnire fina sau grosiera
  • Baza cu lumina care ilumineaza in timpul utilizarii
  • Corp si baza din otel inoxidabil negru
  • Rasneste sare grunjoasa, boabe de piper, ierburi si condimente
  • Functioneaza cu 4 baterii AA (neincluse)



Denumiri similare la Rasnita condimente Russell Hobbs 28010-56: 28010 56, 2801056


Galerie

Păreri
Intrebari&Raspunsuri

Prețurile și informațiile de pe paginile noastre sunt furnizate de magazinele partenere și au caracter informativ, unele erori pot apărea. Imaginile produselor au caracter informativ, uneori pot include niște accesorii care nu sunt mereu incluse în pachetul de baza. Informațiile aferente produsului (imagine, descriere, preț) se pot schimba fără notificare prealabilă. Compari.ro nu își asumă responsabilitate pentru eventualele greșeli.